mobilemenu
header02-1-1.jpg
header-mob-01.png
header02-1-1.jpg

Amerikai rocksztár az Argo2 egyik főszereplője

Az IGNITE nevű kaliforniai melodic hardcore/punk rock együttes, több mint 20 évvel ezelőtt alakult. Az igazi áttörést a 2000-ben megjelent Place Called Home című albumuk hozta meg számukra. Azóta zenéjüket a világ minden táján ismerik. Frontemberük, - aki egyben a Pennywise rockegyüttes énekese is - a magyar származású Téglás Zoltán, aki az idén ősszel bemutatásra kerülő ARGO2 című magyar akció-vígjátéknak egyik főszereplője is lett.

teglas_arpa.jpg"Zoli a japán szindikátus amerikai beépített emberét alakítja, akinek lojalitása a japán klánhoz megrendíthetetlen. Ő az, aki akár puszta kézzel is képes bárkit megölni. A zenekaruk nagy rajongójaként régóta követem a munkásságát. A véletlenek furcsa egybeesése pedig, hogy az Argo2 forgatása idején Zoli pont Magyarországon tartózkodott. A forgatás megkezdése előtt 1 nappal mutattak be minket egymásnak, amikor már természetesen az Argo2 is szóba került, Zolit pedig egyből érdekelte a dolog. Eredetileg erre a szerepre egy német-amerikai származású színészt szemeltem ki, de mivel még ott helyben csináltunk egy próbaforgatást, nem volt kérdés, hogy Jackson karakterét neki találták ki."– emlékezett vissza Árpa Attila rendező.

"Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen olyan nagy magyar színészekkel dolgozhattam együtt, mint Kovács Lajos, Bicskey Lukács, Scherer Péter vagy éppen Bán János. Ez a forgatás külön színfoltja volt a tavalyi nyárnak" nyilatkozta az énekes, aki zenekarával együtt éppen egy nagyszabású koncertre készül, hiszen a székesfehérvári FEZEN-re kaptak meghívást, ahol augusztus 1-én este 20.30-tól a nagyszínpadon lépnek fel.

teglas_enek.jpg"Anno 2008-ban egy nagyszabású koncertsorozat részeként is felléptünk már a FEZEN klubban, akkor 58 koncertünk volt 60 nap alatt. A zenekar életében volt jó pár olyan időszak, amikor azt is nehezen tudtuk követni, hogy mikor melyik országban vagyunk, hiszen folyamatosan a turnébuszban éltünk. De mindig, úgy gondolom, ha este felmegyünk a színpadra muszáj a maximumot adnunk. Azok a srácok a színpad előtt most jöttek el, nekik ez AZ ESTE, és nem tehetjük meg, hogy ne adjunk bele mindent! Így akik pénteken, a FEZEN-en is velünk tartanak, azok számára egy kis ARGO2-s meglepetéssel is készülünk" – tette hozzá sejtelmesen Téglás Zoli.


vissza
facebookemail